lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


PREŠOV: Lekári ošetrovali zlomeniny, otrasy, aj poranenia z delobuchov Prešov 1. januára (TASR) - Na Klinike traumatológie prešovskej Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Prešov 1. januára (TASR) - Na Klinike traumatológie prešovskej Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana mali lekári počas silvestrovskej noci plné ruky práce, ošetrili ambulantne 65 pacientov, jedného z nich hospitalizovali. "Išlo prevažne o zlomeniny, povrchové poranenia, ale i otrasy mozgu," uviedla pre TASR hovorkyňa prešovskej nemocnice Renáta Koziaková. Na Nový rok prišlo za lekármi do ambulancií 18 pacientov, sedem z nich malo poranenú hlavu, jeden hrudník, traja šľachy na ruke a jeden popáleninu ruky. Rany na ruke boli podľa hovorkyne spôsobené manipuláciou s delobuchmi. "U ďalších pacientov boli diagnostikované vyvrtnuté členky," doplnila Koziaková.Prešov na svoje prvé dieťa narodené v roku 2012 stále čaká.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...