lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


P. BYSTRICA: Výpovede nestiahlo už iba 11 lekárov, starostlivosť nie je ohrozená Považská Bystrica 30. novembra (TASR) - Vedenie Nemocnice s poliklinikou (NsP) v Považskej Bystrici evidovalo ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Považská Bystrica 30. novembra (TASR) - Vedenie Nemocnice s poliklinikou (NsP) v Považskej Bystrici evidovalo dnes o 17.00 h už 20 stiahnutých výpovedí z celkového počtu 31 podaných výpovedí zo strany lekárov. Ako informoval riaditeľ nemocnice Peter Rendek, výpovede zatiaľ nestiahlo 11 lekárov z ortopedického, otorinolaryngologického, rádiodiagnostického, pediatrického, traumatologického oddelenia a oddelenia anestéziológie a intenzívnej medicíny.  "Situácia sa mení každou hodinou a je možné, že sa konečné číslo v prospech nemocnice a pacientov bude do dnešnej polnoci ešte naďalej meniť. Aj so zvyšnými lekármi naďalej rokujeme o možnosti ich návratu. Vzhľadom na počet stiahnutých výpovedí, však už teraz môžem potvrdiť, že Nemocnica s poliklinikou v Považskej Bystrici je schopná pacientom zabezpečiť zdravotnú starostlivosť bez výraznejších problémov, tak ako tomu bolo doposiaľ," uviedol Rendek.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...