lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


NRSR: Vláda správu o sporoch týkajúcich sa zákazu zisku ZP nepredloží Bratislava 11. decembra (TASR) - Vláda SR nemusí parlamentu predložiť správu o všetkých sporoch týkajúcich ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 11. decembra (TASR) - Vláda SR nemusí parlamentu predložiť správu o všetkých sporoch týkajúcich sa tzv. zákazu zisku zdravotných poisťovní (ZP). Za návrh opozičných strán, ktorý predniesol líder SDKÚ-DS Pavol Frešo, dnes zahlasovalo len 59 poslancov. Vládny Smer-SD bol až na pár výnimiek proti, niektorí jeho poslanci nehlasovali alebo sa zdržali.Frešo chcel zo správy tiež zistiť, aké náklady sú so spormi spojené, či aké náklady hrozia. "V týchto dňoch sme sa dozvedeli, že sme prehrali arbitráž v hodnote desiatok miliónov eur. To, aby sme vedeli ďalej posúdiť, čo budeme robiť so zdravotnými poisťovňami, môže mať obrovský vplyv na práve prebiehajúce arbitráže, nakoľko sa vláda zaväzuje, že bude vyvlastňovať," odkázal.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...