lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


MZSR: Ministerstvo bude mať nákupy rezortných organizácií naďalej pod kontrolou Bratislava 8. augusta (TASR) - Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR bude aj naďalej kontrolovať nákupy, ako ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 8. augusta (TASR) - Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR bude aj naďalej kontrolovať nákupy, ako aj predaje majetkov všetkých organizácií vo svojej pôsobnosti. Verejné obstarávania mu musia akciové spoločnosti, príspevkové, ako aj rozpočtové organizácie v pôsobnosti MZ SR oznamovať.Do konca októbra majú podľa príkazu ministerky Zuzany Zvolenskej opätovne predložiť plán investícií aj nákupov a predaja majetku na nasledujúci kalendárny rok. Ministerstvo ich bude naďalej s výnimkou tých s nízkou hodnotou schvaľovať.Ministerstvo príkaz v súčasnosti novelizuje. Podľa Martiny Lidinskej z Komunikačného odboru MZ SR sa spresnil limit zákaziek s nízkou hodnotou, ako aj ustanovenia o elektronickej aukcii.Priblížila, že rezortné organizácie tiež po novom dostali povinnosť zriadiť profil verejného obstarávateľa v zmysle novelizovaného zákona o verejnom obstarávaní. Zároveň musia ministerstvu mesačne zasielať výkazy o zrealizovaných verejných obstarávaniach a týždenne o začatí realizácie verejného obstarávania."Snahou ministerstva je aj naďalej zvyšovanie transparentnosti a efektívnejšie vynakladanie prostriedkov v organizáciách v pôsobnosti MZ SR, čomu dané opatrenie prispieva vo veľkej miere," zhrnula Lidinská.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...