lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


MZ SR: Slovensko a Kuvajt podpísali memorandu o spolupráci v zdravotníctve Bratislava 6. mája (TASR) - Ministerka zdravotníctva Zuzana Zvolenská a jej kuvajtský rezortný partner Mohammad Barrak ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 6. mája (TASR) - Ministerka zdravotníctva Zuzana Zvolenská a jej kuvajtský rezortný partner Mohammad Barrak Al-Haifi podpísali dnes na pôde ministerstva Memorandum o porozumení medzi Ministerstvom zdravotníctva SR a Ministerstvom zdravotníctva Kuvajtského štátu o spolupráci v oblasti zdravotníctva. Podpísaním memoranda vyvrcholila štvordňová návšteva kuvajtskej delegácie na Slovensku.Hostia sa na rokovaniach s predstaviteľmi rezortu zaujímali o možnosti spolupráce pri rehabilitáciách kuvajtských pacientov na Slovensku a v slovenských kúpeľných zariadeniach. Okrem toho hovorili aj o ďalšom vzdelávaní kuvajtských lekárov na slovenských pracoviskách, či zamestnávaní slovenských zdravotníkov v kuvajtských zdravotníckych zariadeniach.Kuvajtská delegácia navštívila aj kúpele Bojnice, Rajecké Teplice, Piešťany, Národný onkologický ústav Bratislava a Národné centrum srdcových a cievnych chorôb v Bratislave.TASR o tom informovala hovorkyňa rezortu Zuzana Čižmáriková.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...