lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


MZ SR: Ministerka Zvolenská dúfa, že žiadna kríza v zdravotníctve nebude Bratislava 16. apríla (TASR) - Šéfka rezortu zdravotníctva Zuzana Zvolenská dúfa, že ministerské riešenia, ktoré ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 16. apríla (TASR) - Šéfka rezortu zdravotníctva Zuzana Zvolenská dúfa, že ministerské riešenia, ktoré pripravuje pre situáciu v zdravotníctve, zabezpečia, že žiadna kríza sa opakovať nebude. V súčasnosti pripravované opatrenia by podľa jej slov mohli vyriešiť situáciu z finančného pohľadu do konca roka. Zároveň odmietla, že by ich našla v zásuvke, čo jej vyčítal predchodca Ivan Uhliarik.Ministerka dnes poprosila zdravotné sestry o trpezlivosť pri riešení situácie. Vysvetlila, že utorkové (17.4.) spoločné stretnutie sa má pre zapracovanie námetov zo spoločných stretnutí s profesijnými a odborovými organizáciami uskutočniť v neskoršom termíne. Partneri v rokovaniach ako nemocnice a ambulancie jej garantovali, že doterajšie navýšenie od štátnej Všeobecnej zdravotnej poisťovne premietli do vyšších miezd sestier, doplnila Zvolenská.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: