lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


KOŠICE: V Detskej fakultnej nemocnici lekári trvajú na svojich výpovediach Košice 9. novembra (TASR) - Rovnako ako v košickej Univerzitnej nemocnici L. Pasteura (UNLP) aj ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Košice 9. novembra (TASR) - Rovnako ako v košickej Univerzitnej nemocnici L. Pasteura (UNLP) aj v Detskej fakultnej nemocnici (DFN) trvajú lekári na výpovediach a nesťahujú ich. K 30. septembru evidovali v DFN 52 výpovedí, odvtedy si ich rozmyslelo a stiahlo sedem ľudí."Aktuálny stav je 45 výpovedí, situáciu riešime," uviedlo pre TASR vedenie DFN. V DFN pracuje spolu 130 lekárov. V UNLP sa takisto pôvodný počet 239 výpovedí o čosi znížil. Na začiatku novembra si výpoveď rozmyslelo 37 lekárov, neskôr k nim pribudli ďalší traja. Počet výpovedí sa tak v UNLP aktuálne zastavil na čísle 199. Košických lekárov, ktorí chcú odísť, zatiaľ nepresvedčil ani prísľub o zastavení transformácie nemocníc, ktorý je tiež dôvodom ich hromadného odchodu.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...