lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


KOŠICE: Univerzitná nemocnica preobjednáva niektorých pacientov Košice 1. decembra (TASR) - Prevádzka všetkých kliník a oddelení funguje v košickej Univerzitnej nemocnici ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Košice 1. decembra (TASR) - Prevádzka všetkých kliník a oddelení funguje v košickej Univerzitnej nemocnici L. Pasteura (UNLP) v štandardnom režime. Pacientov, ktorým zrušili plánované operácie pre výpovede lekárov, preobjednávajú v nemocnici na iné termíny. "Oneskorenie plánovaných hospitalizácií nás mrzí a snažíme sa ich pre pacientov naplánovať čím skôr," uviedla dnes pre TASR hovorkyňa UNLP Jaroslava Oravcová.V UNLP stiahlo svoju výpoveď k 30. novembru 230 lekárov. "Výpovedí ostalo osem - piati lekári ukončili pracovný pomer a trom ešte plynie výpovedná lehota do 31. decembra. Žiadnemu lekárovi nebolo potrebné nariadiť pracovnú pohotovosť v rámci núdzového stavu," dodala Oravcová.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...