lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


KOŠICE: Prvé dieťa v meste v roku 2013 prišlo na svet o polnoci (2) Košice 1. januára (TASR) - Ako prvé dieťa v Košiciach v novom roku 2013 prišiel ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Košice 1. januára (TASR) - Ako prvé dieťa v Košiciach v novom roku 2013 prišiel na svet chlapček Marko v súkromnej Nemocnici Košice - Šaca. "Narodil sa presne o polnoci, išlo o spontánny pôrod," uviedla dnes pre TASR službukonajúca lekárka novorodeneckého oddelenia Iveta Kostelníková.Chlapček váži 4300 gramov a meria 53 centimetrov. Mamička dieťatka je z obce Čečejovce v okrese Košice-okolie.Prvým občanom Košíc narodeným v roku 2013 sa stalo dievčatko Ester, ktoré prišlo na svet dnes o 9.10 h v Univerzitnej nemocnici L. Pasteura na Rastislavovej ulici."Malá Ester je zdravá, váži 3360 gramov," uviedla pre TASR hovorkyňa UNLP Ladislava Šustová. Dodala, že mamičkou je 35-ročná prvorodička a išlo o fyziologický pôrod.Prvej Košičanke narodenej v novom roku príde v utorok 2. januára zablahoželal primátor Richard Raši.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...