lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


KOŠICE: Novým riaditeľom siete nemocníc Svet zdravia bude Ľuboš Lopatka Košice 21. apríla (TASR) - Na čelo spoločnosti Svet zdravia, a. s. sa od 1. ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Košice 21. apríla (TASR) - Na čelo spoločnosti Svet zdravia, a. s. sa od 1. mája postaví Ľuboš Lopatka. Spoločnosť prevádzkuje sieť regionálnych nemocníc Humenné, Svidník, Spišská Nová Ves, Rožňava, Trebišov, Michalovce, Partizánske a Vranov nad Topľou s detašovanými pracoviskami v Medzilaborciach a v Stropkove. Na Slovensku pôsobí od roku 2006.„Teší ma, že sa Ľuboš Lopatka rozhodol viesť našu sieť nemocníc. Jeho príchod je v súlade s našim plánom ďalšieho rastu a zlepšovania vnútorného fungovania siete. Verím, že sa mu bude dariť a aj v našom projekte preukáže svoje manažérske kvality,“ povedal Eduard Maták, partner skupiny Penta zodpovedný za investície v zdravotníctve. Lopatka je známy z prostredia celulózo – papierenského priemyslu, ale tiež ako generálny riaditeľ Sociálnej poisťovne.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...