lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


KOŠICE: Ezoterický festival prilákal viac ako tisícku ľudí Košice 15. októbra (TASR) - Ezoterický festival v Košiciach prilákal v piatok (14.10.) a dnes ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Košice 15. októbra (TASR) - Ezoterický festival v Košiciach prilákal v piatok (14.10.) a dnes viac ako tisícku ľudí. V poradí 16. výstava zameraná na ezoteriku a zdravý životný štýl ponúkla asi 60 vystavovateľov, medzi ktorými boli terapeuti, liečitelia či lekári, okrem toho aj výrobky z oblasti alternatívnej medicíny, ale aj prednášky z rôznych oblastí duchovna. Organizátor Peter Tóth dnes zhodnotil, že výstava sa opäť vydarila. "Mám pocit, že ľudia sú spokojní," povedal pre TASR. Viac ľudí prišlo na festival EZOfest - Deň zdravia do Jumbo centra práve dnes. Festival sa koná každý rok dvakrát. Ťahákom sú vždy prednášky odborníkov zo Slovenska i zahraničia.Ľudí podľa Tótha oslovujú prednášky, zdravé potraviny, ale aj ezoterické pomôcky za zvýhodnenú cenu. "Niekto sa sem príde zdravo najesť, pobaviť," doplnil. Na výstave boli napr. aj numerológovia či astrológovia. Vystavovatelia ponúkali potraviny pre celiatikov, makrobiotikov a vegetariánov, čaje, liečivé kamene, soľné a vonné lampy, oleje a tyčinky, knihy a literatúru o zdraví. Viac informácií o ezoterickom festivale možno nájsť na www.ezofest.sk.Organizátori plánujú ďalší festival budúci rok 27. a 28. apríla.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...