lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Bývalá Miss Venezuela zomrela vo veku 28 rokov na rakovinu prsníka Caracas 19. decembra (TASR) - Bývalá Miss Venezuela Eva Ekvallová podľahla po dlhom boji rakovine ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Caracas 19. decembra (TASR) - Bývalá Miss Venezuela Eva Ekvallová podľahla po dlhom boji rakovine prsníka. Zomrela v sobotu v americkom Houstone vo veku 28 rokov, informovala jej rodina.Za Miss Venezuely ju zvolili ako 17-ročnú v roku 2000. O rok nato sa v celosvetovej súťaži Miss Universe v Portoriku umiestnila ako tretia. Bola modelkou, herečkou a hlásateľkou televízneho spravodajstva.Rodina zosnulej informovala, že dnes bola v Houstone spopolnená a smútočná rozlúčka s ňou sa uskutoční vo Venezuele, keď tam dorazí jej urna s popolom.Eva Ekvallová napísala o svojom zápase s rakovinou knihu Fuera de Foco (Mimo reflektorov).Bola vydatá za rozhlasového producenta Johna Fabia Bermudeza, s ktorým mala dvojročnú dcérku.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: