lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Británia: Princa Philipa prepustia dnes z nemocnice Londýn 27. decembra (TASR) - Manžela britskej kráľovnej Alžbety II. , princa Philipa, prepustia dnes ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Londýn 27. decembra (TASR) - Manžela britskej kráľovnej Alžbety II., princa Philipa, prepustia dnes z nemocnice po zákroku na zlepšenie priechodnosti koronárnej tepny. Oznámil to Buckinghamský palác.Deväťdesiatročného princa Philipa prepustia po štyroch dňoch hospitalizácie v nemocnici Papworth v Cambridgei. Manžela britskej kráľovnej hospitalizovali po tom, čo sa sťažoval na bolesti v hrudníku. Po zákroku, ktorému sa podrobil minulý týždeň v piatok, si ho lekári nechali v nemocnici na pozorovanie.Napriek veku mal Philip tento rok celkovo dobré zdravie a mal program nabitý podujatiami, na ktorých sa zúčastňoval. Princ Philip oslávil 90 rokov v júni. Vtedy vyhlásil, že sa teší na mierne spomalenie, ale 85-ročná kráľovná v roku 2012 oslavuje 60. výročie na tróne a súčasťou osláv bude rušná cesta po Británii aj niekoľko ďalších významných akcií.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...