lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Británia: Justin Bieber skolaboval počas vystúpenia v Londýne Londýn 8. marca (TASR) - Kanadský popový spevák Justin Bieber skolaboval vo štvrtok na javisku ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Londýn 8. marca (TASR) - Kanadský popový spevák Justin Bieber skolaboval vo štvrtok na javisku počas vystúpenia v Londýne v dôsledku problémov s dýchaním, informovala agentúra Reuters s odvolaním sa na Bieberov tím."Prišlo mu zle, dal si 20-minútový oddych a dali mu kyslík," povedala jeho hovorkyňa Melissa Victorová. Bieber (19) sa po prestávke vrátil na scénu a dokončil predstavenie, ignorujúc rady lekárov, píše Reuters.Kanadský popový spevák a idol tínedžerov pred predstavením netrpel žiadnymi zdravotnými problémami, dodala hovorkyňa.Bieber v londýnskej hale O2 Arena odohral sériu koncertov v rámci európskej časti svojho svetového turné pod názvom Believe.V pondelok rozhneval fanúšikov v Londýne po tom, čo na koncert prišiel až o dve hodiny neskôr po avizovanom začiatku.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...