lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


BVS: Na území pôsobnosti vodární sa v pitnej vode baktéria e-coli nenachádza Bratislava 7. júla (TASR) - Bratislavská vodárenská spoločnosť (BVS) ubezpečuje spotrebiteľov, že na území jej ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 7. júla (TASR) - Bratislavská vodárenská spoločnosť (BVS) ubezpečuje spotrebiteľov, že na území jej pôsobnosti sa v distribuovanej pitnej vode baktéria e-coli nenachádza. TASR o tom dnes informoval hovorca BVS Zenon Mikle s tým, že spoločnosť reaguje na informáciu, ktorá sa objavila v médiách o prítomnosti baktérie e-coli v minerálnej vode Aquila predávanej na českom trhu."Pitná voda dodávaná našou spoločnosťou je zdraviu prospešná a jej zloženie je pravidelne monitorované a kontrolované prostredníctvom laboratórnych testov BVS, ako aj Úradom verejného zdravotníctva SR. Pitie vody z vodovodu v rámci územia pôsobnosti Bratislavskej vodárenskej spoločnosti nepredstavuje pre našich spotrebiteľov žiadne riziko ohrozenia zdravia," uviedol.Dodal tiež, že BVS s cieľom informovať zákazníkov o kvalite pitnej vody na území ich pôsobnosti uverejnila na svojej internetovej stránke interaktívnu mapu územia pôsobnosti BVS."Prostredníctvom nej sa môžete s vybranými ukazovateľmi kvality pitnej vody a ich hodnotami oboznámiť, konkrétne podľa miesta svojho bydliska. Veríme, že takáto forma komunikácie napomôže k zlepšeniu vnímania pitnej vody ako kvalitného, zdraviu prospešného nápoja," dodal.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...