lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


BOJNICE: Riaditeľ nemocnice informácie o stiahnutí výpovedí lekárov nemá Bojnice 7. novembra (TASR) - Riaditeľ Nemocnice s poliklinikou (NsP) Prievidza so sídlom v Bojniciach ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bojnice 7. novembra (TASR) - Riaditeľ Nemocnice s poliklinikou (NsP) Prievidza so sídlom v Bojniciach Ladislav Gerlich nemá informácie o tom, že by lekári po vyhlásení prezidenta SR Ivana Gašparoviča o odložení transformácie nemocníc, svoje výpovede stiahli."Stále je u nás platných 51 výpovedí lekárov. Nemám ani žiadne informácie o tom, či lekári výpovede v najbližších dňoch plánujú vziať späť," uviedol dnes pre TASR Gerlich. V nemocnici pracuje v súčasnosti celkovo 141 lekárov.Gerlich už pred časom podotkol, že nemocnica nemá náhradné riešenie, keď dôjde reálne k odchodu lekárov. "Poskytovať zdravotnú starostlivosť budeme s tým personálom, ktorý bude k dispozícii. Niektoré činnosti pôjdu v plnom, niektoré v obmedzenom rozsahu a niektoré nebudú zabezpečené vôbec," dodal.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...