lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Chyba: Hľadaný lekár sa v našej databáze už nenachádza..

BANSKÁ BYSTRICA: V Rooseveltovej nemocnici podpísalo zmluvy desať lekárov (2) Banská Bystrica 6. decembra (TASR) - V banskobystrickej Fakultnej nemocnici s poliklinikou (FNsP) F. D. ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Banská Bystrica 6. decembra (TASR) - V banskobystrickej Fakultnej nemocnici s poliklinikou (FNsP) F. D. Roosevelta podpísalo pracovné zmluvy desať lekárov. Pre TASR to uviedla Ružena Maťašeje z referátu internej a externej komunikácie nemocnice.Doplnila, že nové pracovné zmluvy pre lekárov sú vyhotovené a odsúhlasené koordinátorom Lekárskeho odborového združenia (LOZ) Jozefom Balážom. "Zo strany nemocnice sú pripravené na podpis pre lekárov," skonštatovala Maťašeje.Personálna situácia v nemocnici sa podľa nej stabilizovala a od stredy 7. decembra bude nemocnica schopná zabezpečiť okrem neodkladnej aj odkladnú zdravotnú starostlivosť.Konečný počet výpovedí v tejto nemocnici k 30. novembru bol 145. Pracovnú povinnosť uložili 1. decembra 60 lekárom.Viac-menej všetci lekári prišli dnes do práce v banskobystrickej Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou (DFNsP), zmluvu tu zatiaľ podpísal jeden lekár, informoval riaditeľ nemocnice Ján Nosko.Nemocnica funguje podľa neho už v normálnom režime a uskutočňujú sa aj plánované zákroky. Všetci lekári potrební pre zabezpečenie komplexnej lekárskej starostlivosti sú na pracovisku, uzavrel Nosko. K 30. novembru lekári detskej nemocnice stiahli 28 výpovedí, 32 lekárov zostalo vo výpovednej lehote. Pritom 25 lekárom, ktorí dali v detskej nemocnici výpovede, bola uložená pracovná povinnosť.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...