lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


B.BYSTRICA: Vo FNsP sa do pracovného pomeru vrátili takmer všetci lekári Banská Bystrica 7. decembra (TASR) - Fakultnej nemocnici s poliklinikou (FNsP) F. D. Roosevelta v ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Banská Bystrica 7. decembra (TASR) - Fakultnej nemocnici s poliklinikou (FNsP) F. D. Roosevelta v Banskej Bystrici Lekárske odborové združenie (LOZ) hromadne doručilo podpísané pracovné zmluvy. "Do pracovného pomeru sa vrátili takmer všetci lekári, ktorí podali výpoveď," konkretizovala TASR Ružena Maťašeje z referátu internej a externej komunikácie nemocnice.Vysvetlila, že pracovnú zmluvu nepodpísali iba traja lekári, ktorí si medzičasom našli iné miesto."Od dnešného dňa poskytujeme v našej nemocnici okrem neodkladnej aj odkladnú zdravotnú starostlivosť, čím sa nemocnica vrátila do štandardného režimu fungovania," uzavrela Maťašeje. Konečný počet výpovedí v tejto nemocnici k 30. novembru bol 145. Pracovnú povinnosť uložili 1. decembra 60 lekárom.V banskobystrickej Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou (DFNsP) podpísali zmluvy podľa slov riaditeľa nemocnice Ján Noska všetci lekári. Detská nemocnica má tak teraz 79 zamestnancov. Podľa jej riaditeľa funguje v absolútne štandardnom normálnom režime ako pred výpoveďami.K 30. novembru lekári detskej nemocnice stiahli 28 výpovedí, 32 lekárov zostalo vo výpovednej lehote. Pritom 25 lekárom, ktorí dali v detskej nemocnici výpovede, bola uložená pracovná povinnosť.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...