lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


B. BYSTRICA: Detská nemocnica využije kompetencie, ktoré núdzový stav ponúka Banská Bystrica 29. novembra (TASR) - V Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou (DFNsP) v Banskej ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Banská Bystrica 29. novembra (TASR) - V Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou (DFNsP) v Banskej Bystrici využijú svoje kompetencie, ktoré núdzový stav ponúka. Oslovia teda lekárov potrebných na zabezpečenie neodkladnej starostlivosti, uviedol pre TASR riaditeľ nemocnice Ján Nosko.Doplnil, že ide o lekárov, ktorí podali výpovede. Nosko zdôraznil, že neodkladná zdravotná starostlivosť bude v absolútne plnom rozsahu zabezpečená.Ako v pondelok (28.11.) informoval TASR, dodatky k pracovnej zmluve, ktoré lekárom garantujú zvýšenie platov, podpísali dvaja lekári tejto nemocnice a súčasne aj stiahli výpovede. Podľa Noska sa dnes objavili ďalší lekári, ktorí dodatky k pracovnej zmluve podpísali a aj stiahli výpovede.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...